Search
  • langebergweddings

Thys & Chrisma Walters


It was a great honour and privileged to be part of this spectacular wedding. Beautiful scenery and full of love people. May this wedding preview remind you of all the good that happened on 21 February 2015

Best wishes from Langeberg Weddings

Videography – langebergweddings.com Photography – weddingphotographerscapetown.co.za Dekor – Elzabe Coetzee Venue – nachtwachtrestaurant.co.za Ceremony- overbergweddingplanner.co.za DJ – Gideon Smit Wedding Dress - kobusdippenaar.com Make-up and Hair Stylist – caren.co.za

#ArnistonWeddingVideo #BredasdorpWeddingVideo #WaenhuiskransWeddingVideo #WaenhuiskransWeddingVideography #KobusTolligWeddingPhotography

24 views0 comments

Recent Posts

See All

Thinus & Lirita Esterhuizen

Lirita het almal met ope arms ontvang, vol lewe en gees het sy haar dag deurgebring. Met die nou en dan danspassies wat sy uithaal maak mens glimlag. As dit nie langarm is nie of losdans, dan is die M